FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Oordeel concurrentiepositie

Concurrentiepositie: De gewogen percentages op de vragen: - 'Onze concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden is op de Nederlandse markt verbeterd, vrijwel gelijk gebleven of verslechterd?' - 'Onze concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden is op de buitenlandse markt binnen de EU verbeterd, vrijwel gelijk gebleven of verslechterd?' - 'Onze concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden is op de buitenlandse markt buiten de EU verbeterd, vrijwel gelijk gebleven of verslechterd?'

Concurrentiepositie Nederlandse markt: De gewogen percentages op de vraag: - 'Onze concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden is op de Nederlandse markt verbeterd, vrijwel gelijk gebleven of verslechterd?'

Saldo concurrentiepositie: Het gewogen percentage ondernemers met de melding dat de concurrentiepositie op de Nederlandse markt in de afgelopen drie maanden toegenomen is, minus het gewogen percentage dat aangeeft dat deze verslechterd is. Dit saldo geeft de ontwikkeling van de Nederlandse concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden weer vergeleken met de voorgaande drie maanden.

Concurrentiepositie Buitenlandse markt binnen de EU: De gewogen percentages op de vraag: - 'Onze concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden is op de buitenlandse markt binnen de EU verbeterd, vrijwel gelijk gebleven of verslechterd?

Saldo concurrentiepositie: Het gewogen percentage ondernemers met de melding dat de concurrentiepositie op de buitenlandse markt binnen de EU in de afgelopen drie maanden toegenomen is, minus het gewogen percentage dat aangeeft dat deze verslechterd is. Dit saldo geeft de ontwikkeling van de Nederlandse concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden weer vergeleken met de voorgaande drie maanden.

Concurrentiepositie buitenlandse markt buiten de EU: De gewogen percentages op de vraag: - 'Onze concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden is op de buitenlandse markt buiten de EU verbeterd, vrijwel gelijk gebleven of verslechterd?

Saldo concurrentiepositie: Het gewogen percentage ondernemers met de melding dat de concurrentiepositie op de buitenlandse markt buiten de EU in de afgelopen drie maanden toegenomen is, minus het gewogen percentage dat aangeeft dat deze verslechterd is. Dit saldo geeft de ontwikkeling van de Nederlandse concurrentiepositie in de afgelopen drie maanden weer vergeleken met de voorgaande drie maanden.

Peilmoment: per kwartaal

Bron: CBS (Conjunctuurenquête)

POWERED BY

powered by