FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Dashboard Rijnmond Werkt Door

Samenvatting
  • Het effect van corona op de arbeidsmarkt raakt ons allemaal. Sommige werkgevers hebben te weinig werk. Daardoor dreigen werknemers hun baan te verliezen of zijn deze al verloren. In andere sectoren is juist een tekort aan personeel ontstaan, zoals in de zorg, logistiek en techniek. Ook veel ZZP-ers zijn hard getroffen en noodgedwongen op zoek naar ander werk.

  • Rijnmond Werkt Door is een initiatief van werkgeversorganisatie VNO-NCW/MKB, werknemersorganisaties FNV/CNV, gemeenten, UWV, het beroepsonderwijs en sociale partners in de regio Rijnmond. Samen zetten we de schouders eronder. Want juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen. Alles is erop gericht om werknemers zo snel mogelijk aan een baan te helpen, waar nodig met om- en bijscholing. En om werkgevers bij te staan in hun capaciteitsbehoefte, ook als die behoefte in de toekomst verandert. We gaan op zoek naar oplossingen zodat ieder bedrijf kan blijven ondernemen.

  • Om snel en eenduidig inzicht te krijgen in de belangrijkste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, is het dashboard Rijnmond Werkt Door ontwikkeld. Klik op een van de thema’s en zie de meest actuele arbeidsmarktinformatie op het dashboard.

Klik op de onderstaande link om het dashboard te bekijken:

 Dashboard Rijnmond Werkt Door

POWERED BY

powered by