FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Bestuurlijke verkenning Rijnmond

Inleiding
 • Rijnmond is met 1,2 miljoen inwoners, een bruto regionaal economisch product van 110 miljard en ruim 600.000 banen en belangrijk onderdeel van de Nederlandse economie.

 • De regio Rijnmond heeft een unieke positie met een aantal sterke economische troeven zoals een groeiend scale up cultuur, de infrastructuur in de haven, groeiende niches zoals waterstof en medische technologie en meerdere samenwerkende toponderwijsinstellingen.

 • De ondernemers en de economie staan ook voor grote uitdagingen. De afgelopen jaren hebben zij het zwaar gehad en voor velen is de toekomst nog steeds onzeker. De gevolgen van wereldwijde ontwikkelingen zoals klimaatverandering, uitputting en prijsverhogingen van grondstoffen, de energietransitie en voortgaande digitalisering vragen om actuele inzichten om snel en te kunnen handelen.

 • Deze verkenning helpt u om snel en eenduidig inzicht te krijgen in de belangrijkste ontwikkelingen in de economie én arbeidsmarkt. In een overzicht krijgt u inzicht in de economische inzichten, ontwikkeling op de arbeidsmarkt en werkgelegenheid en staat van het onderwijs. Door eenvoudig naar beneden te scrollen ziet u al deze ontwikkelingen.

 • De bestuurlijke verkenning is onderdeel van RijnmondInZicht.nl, hét innovatieve arbeidsmarktdashboard voor de regio Rijnmond. Het geeft de gebruiker op een intuïtieve manier inzicht in de ontwikkeling van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

 • Deze verkenning is opgebouwd uit vier hoofddomeinen:

  - Economie
  - Arbeidsmarkt
  - Werkgelegenheid
  - Onderwijs

 • Klik op deze link om de bestuurlijke verkenning te bezoeken.

 

 

POWERED BY

powered by