FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

OnderwijsPower Rijnmond

Onderwijspower
 • De arbeidsmarkt ontwikkelt zich in een snel tempo en verandert structureel. De vertegenwoordigers van Onderwijspower hebben aangegeven dat zij periodiek, gezamenlijk het gesprek willen voeren over de kwantitatieve data met betrekking tot deze arbeidsmarktontwikkelingen in de regio Rijnmond en de wijze waarop het onderwijs hierop aansluit.
 • Deze data worden vanuit RijnmondInzicht beschikbaar gesteld waarna de vertegenwoordigers vanuit Onderwijspower dilemma’s bespreken, collectieve verantwoordelijkheid nemen en handelingsperspectieven uitvoeren en evalueren.
 • De volgende data worden hierna weergegeven:
  1. economische ontwikkelingen in de arbeidsmarktregio Rijnmond,
  2. de ontwikkelingen binnen het onderwijs,
  3. de beroepsbevolking in Rijnmond en,
  4. de aansluiting op de arbeidsmarkt worden weergegeven. 

  Concluderend worden de belangrijkste inzichten uiteengezet.
 • De gebruikte bronnen voor deze notitie komen voor het merendeel uit het arbeidsmarktdashboard RijnmondInzicht.nl. Er is gebruik gemaakt van bestaande inzichten, rapportages en nieuwsartikelen. Daarnaast is via de expertmodus specifieke brondata ontsloten. Als er brongegevens zijn gebruikt die niet in RijnmondInzicht.nl staan, is er bronvermelding toegepast.

Copyright Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Klik dan op de onderstaande link voor het volledige rapport, of bezoek het dataportaal van RijnmondInZicht voor meer grafieken en artikelen over onderwijs in Rijnmond.

  Rapport Onderwijsdata
  Dataportaal RijnmondInZicht

 

POWERED BY

powered by